česky english Vítejte, dnes je středa 01. květen 2024

OEM AUTOMATIC: materiály pro výrobu NOSITELNÉ ELEKTRONIKY

DPS 2/2024 | Články
Autor: OEM Automatic
web_úvod.png

Od chytrých zdravotních náplastí přes kontinuální monitory glukózy až po chytré brýle − to je jen krátký výčet zdravotnických pomůcek a nositelné elektroniky pro vzdálené monitorování. Tento posun z nemocniční péče na vzdálenou domácí péči vedl k poptávce po dálkovém sledování a diagnostice. Zařízení jsou menší, vyžadují lepší ochranu a spolehlivou diagnostiku, to vše při zachování maximálního bezpečí a pohodlí pacienta. Pokroky v konstrukci zdravotnických prostředků vyžadují inovativní přístupy, které by pozvedly zařízení a procesy nad rámec stávajících standardů péče.

Proto jsme jako společnost OEM Automatic hrdým partnerem společnosti Henkel, která v tomto zdravotnickém oboru a v oblasti adhezivních technologií představuje novou generaci lepidel, která zvyšují bezpečnost pacientů, zlepšují kvalitu péče a usnadňují jejich používání ošetřovatelům pro jejich efektivní používání. Lepidla pro zdravotnické prostředky společnosti Henkel jsou testována podle nejkomplexnější normy ISO 10993 v oboru standardy biokompatibility. Kromě toho společnost Henkel uplatňuje přísnou výrobu a kvalitu kontroly k zajištění kontinuity dodržování předpisů.

MONITOR GLUKÓZY (CGM)
Přístroje CGM umožňují pacientům s cukrovkou pečlivě sledovat hladinu cukru v krvi. S každou generací jsou tato zařízení stále menší a odolnější. Společnost Henkel nabízí širokou škálu řešení, která umožňují těmto zařízením posouvat hranice tvaru a funkčnosti. Některé klíčové technologie zahrnují lepení jehel a pouzder.

INZULÍNOVÁ NÁPLASTOVÁ PUMPA
Udržování správné stability hladiny cukru v krvi je zásadní pro zlepšení kvality života diabetiků a zařízení pro podávání inzulínu hrají při dosahování tohoto cíle zásadní roli. Tato zařízení jsou k dispozici v různých formách, jako jsou tradiční inzulínové pumpy s infuzními sety, kompaktní jednorázové pumpy a další náplasti nebo pohodlná inzulínová pera. Bez ohledu na typ nabízí společnost Henkel rozmanitou škálu řešení, včetně lepení hadiček, jehel, pouzder a kůže, jakož i ochrany desek plošných spojů.

ZDRAVOTNÍ NÁPLAST PRO KARDIAKY
Přístroje typu elektrokardiogramu (EKG) se používají k měření elektrické aktivity srdce. V závislosti na případu použití může mít EKG různý počet svodů. Nositelné EKG přístroje jsou obvykle malé a nosí se na hrudi se dvěma svody. Společnost Henkel nabízí širokou škálu řešení, včetně různých potisknutelných inkoustů pro jednorázová zařízení.

Poznáváte některé z těchto produktů a zajímalo by Vás více, ať se týče typů produktů, či případné možnosti testování? Dejte nám vědět a rádi se s Vámi spojíme.

OEM Automatic, spol. s r.o.
Pražská 239, 250 66 Zdiby
David Sameš
tel.: +420 241 484 944 | +420 731 153 172
www.oem-automatic.cz