česky english Vítejte, dnes je pondělí 20. květen 2024

Nový průmyslový počítač Rocksmart RSC612

DPS 1/2024 | Články
Autor: Redakce
úvod web.jpg

Společnost WEROCK Technologies GmbH, výrobce průmyslové výpočetní techniky, pokračuje ve své inovativní modelové řadě Rocksmart a představuje jejího nejnovějšího člena: Rocksmart RSC612. Výkonný průmyslový panelový počítač navazuje na úspěch modelu Rocksmart RSC610 a rozšiřuje možnosti pro konstrukci strojů a zařízení i automatizační průmysl.

Nároky kladené na moderní technologické aplikace se neustále zvyšují. Nový průmyslový panelový počítač Rocksmart RSC612 byl vyvinut speciálně pro splnění těchto požadavků a nabízí širokou škálu funkcí. Stejně jako nedávno představený Rocksmart RSC610 nabízí i nový model tenké hliníkové pouzdro pro moderní estetický vzhled a krytí IP65 na přední straně. Zcela pasivní chlazení a široký rozsah provozních teplot zajišťují široké možnosti použití. Panelový počítač lze namontovat do rozváděčů nebo jej lze díky montážním bodům VESA nainstalovat kamkoli.

Nový model má 12,1palcový displej s optimální čitelností za všech situací a je k dispozici s jasem až 1 200 nitů pro venkovní použití. Uživatelská interakce probíhá buď prostřednictvím kapacitního vícedotykového, nebo 5W odporového jednodotykového displeje pro snadné ovládání i v silných pracovních rukavicích.

Rocksmart RSC612 je poháněn moderním 4jádrovým procesorem Intel® Elkhart Lake Celeron s 10nm litografií a nabízí rychlý a spolehlivý výkon s optimální energetickou účinností, což je ideální pro použití v typických aplikacích HMI.  Podporuje operační systémy Windows 10 a Windows 11 nebo Ubuntu Linux.

Kromě rozsáhlých rozhraní a možnosti připojení až dvou externích monitorů lze průmyslový panel volitelně vybavit také běžnými průmyslovými rozhraními pro sběrnicové protokoly a ethernetové protokoly reálného času nebo nejlepším procesorem umělé inteligence ve své třídě.

www.werocktools.com