česky english Vítejte, dnes je sobota 27. červenec 2024

Navštivte výstavu FOCUS ON PCB ve Vicenza 15-16. 5. 2024

07.05. 2024 | Zprávy
Autor: Milan Klauz
FocusonPCB_2024.png

Pokud navrhujete, vyrábíte, osazujete desky plošných spojů, dodáváte materiál / elektromechanické součástky pro DPS a nabízíte navazující služby, nenechte si ujít výstavu Focus on PCB, která se koná v severoitalském městě Vicenza ve dnech 15.-16. 5. 2024. Výstavu organizuje Norimberské výstaviště ve spolupráci se svojí Italskou výstavní skupinou.

Tato ojedinělá akce v Evropě, u které tvoří desky plošných spojů jediný námět mezinárodní výstavy, cílí na italské a evropské firmy, kterým nabízí příležitost prezentovat se s nejnovější technikou, inovativními aplikacemi, nastupujícími trendy i svými službami. Cílem výstavy je dát dohromady návrháře desek i výrobce, EMS firmy, dodavatele materiálu a navazujících služeb.

Itálie sama o sobě má velmi vyspělý průmysl elektroniky a nabízí tak příležitost k navázání nových obchodních kontaktů.

Na webové stránce výstavy je k dispozici výpis vystavovatelů podle jednotlivých kategorií, obsah přednášek v rámci dvoudenní konference i možnosti ubytování a dopravy.

Vicenza, kde se výstava pořádá, je historické město v severní Itálii mezi Veronou a Benátkami, snadno dostupné autem i vlakem na hlavních trasách napříč severní Itálii (Miláno – Benátky). Z Prahy je denní letecké spojení s 60 km vzdáleném městem Treviso, odkud se lze pohodlně dopravit do Vicenze vlakem.

Na webové stránce výstavy (Focus on PCB) se můžete registrovat a získat vstupenku zdarma. Moderní výstaviště Vicenza Expo Centre je snadno dostupné autem i městským autobusem (linka č. 12 od nádraží).

mklauz@dps-az.cz