česky english Vítejte, dnes je pondělí 20. květen 2024

Mouser Electronics přináší novinky. Pro všechny na veletrhu AMPER 2024

18.03. 2024 | Zprávy
01.png

​​​​​​Mouser Electronics, Inc., přední distributor nově představovaných produktů (NPI) s největším výběrem polovodičů a elektronických součástek, přináší novinky na aktuální ročník veletrhu AMPER, který se uskuteční na brněnském výstavišti. Od 19. do 21. března se tam potkají odborníci a také širší komunita ze světa elektrotechniky, aby zjistili víc o nejnovějších trendech a inovacích v elektroinženýrství, energetice, automatizaci, komunikaci, osvětlení nebo např. zabezpečení.

Na stánku Mouser (F 2.08) názorně uvidíte detekci drobných škůdců s nástroji Würth Elektronik, Arduino a také Edge Impulse. Návštěvníci zde také budou mít možnost hovořit s obchodními zástupci, kteří pro zákazníky zajišťují potřebné služby. Budou připraveni zodpovědět jakékoli otázky a zájemce na stránkách Mouser také vhodně nasměrovat. Nebude zde chybět ani stále oblíbenější „kolo štěstí“ s možností vyhrát nějakou cenu. Návštěvníci mohou na základě on-line slosování s firmou Mouser zároveň získat i digitální multimetr.

Ukázka detekce drobných škůdců

Zjistěte, jak lze model strojového vidění, školený v Edge Impulse, použít k odhalení škůdců. Tato živá technická ukázka, využívající Nicla Vision (Arduino) a Adrastea FeatherWing (Würth Elektronik), umožní návštěvníkům vidět na vlastní oči špičkovou inteligentní detekci drobných škůdců, kterou v rámci IoT dále zajišťuje vlastní mobilní spojení s cloudem.

Zákaznická podpora
Pokud jde o nástroje na stránkách Mouser pro vyhledávání a objednávky, bude zde připraven tým zajišťující služby zákazníkům, aby jim také s čímkoli pomohl. Nesmí chybět názorné ukázky, ale ani informace, které vás na webu mouser.com nasměrují k celé řadě nástrojů a služeb. Patří mezi ně inteligentní kusovník FORTE, snadná kontrola cen a dostupnosti, návrhová knihovna pro nástroje ECAD nebo i užitečné kalkulačky pro převod.
Zatoč a vyhraj

Návštěvníci se mohou na stánku Mouser zúčastnit velmi oblíbené hry. V kole štěstí na vás čeká celá řada vysoce kvalitních nástrojů či gadgetů.

Losování ceny on-line
Mouser na veletrhu AMPER 2024 rovněž přichází s on-line slosováním, kde lze po registraci vyhrát digitální multimetr EX355 s True RMS od firmy Extech.


Pokud se chcete zúčastnit slosování nebo se jen dozvědět více o expozici firmy Mouser na veletrhu AMPER, navštivte stránky https://emea.info.mouser.com/amper-2024/. Globální autorizovaný distributor vystavuje na stánku F 2.08.